Winkelwagen Geen producten

Voerboten

Weergave:


Bezig met laden...
Foto Omschrijving Prijs
 
Actor-Basic Actor Basic

Deze voerboot is geweldig voor beginners maar ook voor de meer gevorderden alsook karpervissers die niet veel speciale functies nodig hebben en op zoek zijn naar een betaalbare voerboot.
299,00 *
Per stuk

Actor-GPS Actor GPS

Deze voerboot met GPS is geweldig voor beginners maar ook voor de meer gevorderden alsook karpervissers die geen massas's voer moeten dumpen en op zoek zijn naar een betaalbare voerboot.
645,00 *
Per stuk

Actor-Plus-Basic Actor Plus Basic

Met de Actor plus heeft U alles wat U nodig hebt om een fantastische sessie te draaien. Deze basis versie kan uiteraard ook uitgebreid worden met GPS of sonar.
499,00 *
Per stuk

Actor-Plus-GPS Actor Plus GPS

Met de Actor Plus GPS heeft U alles wat U nodig hebt om een fantastische sessie te draaien. Deze GPS versie kan uiteraard ook uitgebreid worden met een sonar.
899,00 *
Per stuk

Actor-Plus-Pro Actor Plus Pro

Met de Actor Plus PRO heeft U alles wat U nodig hebt om een fantastische sessie te draaien. Deze PRO versie heeft een GPS en een sonar.
1.299,00 *
Per stuk

Actor-Plus-Sonar Actor Plus Sonar

Met de Actor Plus Sonar heeft U alles wat U nodig hebt om een fantastische sessie te draaien. Deze Sonar versie kan uiteraard ook uitgebreid worden met een GPS.
899,00 *
Per stuk

Actor-Pro Actor Pro

Deze voerboot met GPS en sonar is geweldig voor beginners maar ook voor de meer gevorderden alsook karpervissers die geen massas's voer moeten dumpen en op zoek zijn naar een betaalbare voerboot.
1.045,00 *
Per stuk

Actor-Sonar Actor Sonar

Deze voerboot met sonar is geweldig voor beginners maar ook voor de meer gevorderden alsook karpervissers die geen massas's voer moeten dumpen en op zoek zijn naar een betaalbare voerboot.
699,00 *
Per stuk

Boatman-Surfer-GPS Boatman Surfer GPS

De voerboot voor de zeevisser alsook roofvisser. Uniek concept, volledig waterdicht en zeer opvallend gekleurd en met GPS uitgevoerd
1.199,00*
1.000,00 *
Per stuk

Fighter-Pro Fighter Pro

De Fighter PRO heeft een frisse nieuwe look gekregen, extra navigatie lichten, vaarlichten en nieuwe voerkleppen.
1.699,00 *
Per stuk

Leader-Pro Leader Pro

De ultieme voerboot van Boatman, de Leader Pro.... nu uitgerust met de allernieuwste functies, een boot die zijn meerdere niet kent in zijn prijsklasse.
1.950,00 *
Per stuk

Poseidon Poseidon

Poseidon All in One voerboot, ons vlaggenschip van ongeëvenaarde kwaliteit en met ongeëvenaarde vaareigenschappen
2.199,00 *
Per stuk


 

* = prijzen zijn inclusief btw Powered by CCV Shop
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies